Clubkampioenschappen 2017

De TCN clubkampioenschappen voor senioren zijn dit jaar van vrijdag 25 augustus t/m zondag 3 september 2017. Je kan je nu al hiervoor inschrijven!

Inschrijformulier

• Inschrijven is alleen mogelijk via internet.
• Vul in aan welke onderdelen je wilt deelnemen (max 2).
• Vul in ieder geval je naam, telefoonnummer, emailadres en bondsnummer. Het emailadres wordt gebruikt om tijdstippen van de partijen door te geven.
• Vul de verhindering in die je hebt. Gebruik het opmerkingenveld om je verhindering aan te vullen of toe te lichten.

Inschrijving:

• Inschrijven is alleen mogelijk via internet: www.tcnieuwerkerk.nl of www.toernooiklapper.nl
• Toernooi is geschikt voor tennissers van elk niveau: beginners, recreanten en wedstrijdspelers.
• Seniorleden, junioren met seniorrechten (categorie 4 en hoger), 17-jarigen (geboren in 2000) en de jeugdclubkampioenen mogen zich inschrijven. De jeugdkampioenen kunnen alleen in het enkelspel aan de seniorclubkampioenschappen meedoen.
• Bij dubbelspel dient van je partner minimaal de naam en het telefoonnummer ingevuld te worden, en bij voorkeur het bondsnummer. De verhinderingen moeten voor ieder afzonderlijk aangegeven worden! Heeft je partner een hogere speelsterkte, dan word je in die klasse ingedeeld. (voorbeeld: Je bent cat. 8 en je partner cat. 7, dan worden jullie ingedeeld in cat. 7).
• Wil je aan een dubbelspel deelnemen en heb je geen partner? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld. De CKC gaat dan voor je op zoek naar een partner.
• Inschrijfgeld is euro 6,- per onderdeel.
• Sluiting inschrijving: 21 augustus 2017.

Onderdelen / categorieën:

• Inschrijven kan voor maximaal twee onderdelen: enkelspel, dubbelspel en/of gemengd dubbel.
• Het is niet mogelijk om voor meerdere categorieën voor het enkelspel in te schrijven.
• Het enkelspel en het dubbelspel worden afhankelijk van het aantal inschrijvingen gespeeld in een lijst of in poules. Je speelt sowieso minimaal 2 wedstrijden per onderdeel
• Je wordt ingedeeld in de klasse die bij je actuele speelsterkte (medio augustus) hoort, tenzij je aangeeft in een hogere categorie te willen spelen.
• De winnaars van vorig jaar (vorige jaren) kunnen door de toernooileiding ingedeeld worden in een hogere categorie.
• De categorieën die wij hanteren zijn: Cat. 9, 8, 7, 6, 5, 4 en 3/2.
• Naast deze categorieën is het ook mogelijk voor veteranen (heren 45+ en dames 40+) in te schrijven.
• Net als vorig jaar zijn heren 3 en heren 4 elk een afzonderlijke categorie. Zo nodig wordt bij te weinig inschrijvingen overwogen heren 4 samen te voegen met heren 5 (en dus niet met heren 3).

Verhinderingen:

• Je kan maximaal één verhindering opgeven. Eén dagdeel (overdag of avond) wordt gezien als één verhindering.
• Voor het finaleweekend (zaterdag 2 september en zondag 3 september) worden geen verhinderingen geaccepteerd, met uitzondering van zakelijke verplichtingen.

Wedstrijd- en toernooiverloop:

• Op werkdagen wordt vanaf 17.00 uur gespeeld. In het weekend vanaf 10.00 uur.
• Gespeeld wordt om twee gewonnen sets. Bij slechte weersomstandigheden kan de wedstrijdleiding besluiten voor een derde set gewijzigde regels te hanteren. In overige onvoorziene omstandigheden zal de wedstrijdleiding vooraf mededeling doen over de voortzetting.
• Bij onvoorziene omstandigheden is het mogelijk dat de finales worden uitgesteld .
• De uitslagen worden niet doorgegeven aan de KNLTB en tellen dus niet mee voor je speelsterktebepaling voor volgend jaar.
• Indeling/planning vindt plaats a.d.h.v. uw verhinderingen. Niet beschikbaar zijn op een tijdstip waarvoor geen verhindering is opgegeven betekent een WALK-OVER.

Commissie Clubkampioenschappen:

• Rianne van Loon