Jeugd clubkampioenschappen 2019

Dit jaar is het een gecombineerd clubkampioenschap jeugd en senior

In de week van donderdag 29 augustus t/m zondag 8 september worden op ons tennispark de clubkampioenschappen voor de jeugd gehouden. In principe worden de wedstrijden ingepland tussen 14.30 en 19.00 uur.senior vanaf 19,00 uur

Je kunt je opgeven voor single en/of dubbel (bij voldoende deelname). Jeugdleden met 4 op hun pas, single of dubbel, mogen niet meedoen; zij mogen met de senioren meedoen. 17-jarigen mogen per onderdeel kiezen tussen junioren- of seniorenkampioenschappen.

Iedere speler speelt in principe in zijn/haar eigen tenniskids-categorie:
– Oranje voor kinderen 7 t/m 12 jaar (geboren in 2012,2011,2010,2009, 2008, 2007, )
– Groen voor kinderen van 10 t/m 13 jaar (geboren in 2009,2008,2007,2006 ,,,)
– Geel voor kinderen vanaf 11 jaar (geboren in 2008 of eerder)

De wedstrijdleiding behoudt zich het recht voor iemand in een hogere categorie in te delen, waarvoor hij/zij ingeschreven heeft.
In de categorie Oranje en Groen spelen we gemengd (jongens en meisjes door elkaar).

Jongens of meisjes die in dezelfde week een kamp hebben en die heel graag mee willen doen, vragen we dit aan te geven in het opmerkingenveld.

Wanneer je je opgeeft voor een dubbel, moet ook je partner inschrijven. Als je geen partner hebt, geef dan aan "partner wanted". Als je partner in een hogere leeftijdsklasse speelt dan jij, speel je wel in die hogere groep. Je kunt je inschrijven voor voor maximaal 2 onderdelen.,waarvan maximaal 1 single.

Je mag maximaal 2 verhinderingen hebben.

Indien je aan een open jeugdtoernooi meedoet, kun je bij de clubkampioenschappen niet aan twee onderdelen meedoen. Het is organisatorisch niet mogelijk om dat in te plannen.

Je mag wel inschrijven voor een onderdeel bij de clubkampioenschappen en een bij een open jeugdtoernooi, dus twee in totaal, maar niet een bij een open jeugdtoernooi en twee bij ons. Dat is niet mogelijk en wordt absoluut niet geaccepteerd als verhindering.

Inschrijfgeld per onderdeel Euro 4,50 via ideal

Inschrijven via internet t/m vrijdag 23 augustus 2019

www toernooi.nl of www.tcnieuwerkerk.nl.

Namens de JeugdcommissieJenny ,Alexander,Jaqueline,Jolanda,Nick en Robbert

Email:jeugd@tcnieuwerkerk.nl