Jeugd clubkampioenschappen 2018

In de week van zondag 19 augustus t/m zaterdag 25 augustus worden op ons tennispark de clubkampioenschappen voor de jeugd gehouden. In principe worden de wedstrijden ingepland tussen 13.00 en 19.00 uur.
Je kunt je opgeven voor single en/of dubbel (bij voldoende deelname). Jeugdleden met 4 op hun pas, single of dubbel, mogen niet meedoen; zij mogen met de senioren meedoen. 17-jarigen mogen per onderdeel kiezen tussen junioren- of seniorenkampioenschappen.

Iedere speler speelt in principe in zijn/haar eigen tenniskids-categorie:

  • Oranje voor kinderen 7 t/m 12 jaar (geboren in 2011,2010,2009 2008, 2007, 2006, )
  • Groen voor kinderen van 10 t/m 13 jaar (geboren in 2008,2007,2006 ,2005,,)
  • Geel voor kinderen vanaf 11 jaar (geboren in 2007 of eerder)

De wedstrijdleiding behoudt zich het recht voor iemand in een hogere categorie in te delen, waarvoor hij/zij ingeschreven heeft.
In de categorie Oranje en Groen spelen we gemengd (jongens en meisjes door elkaar).

Jongens of meisjes die in dezelfde week een kamp hebben en die heel graag mee willen doen, vragen we dit aan te geven in het opmerkingenveld.

Wanneer je je opgeeft voor een dubbel, moet ook je partner inschrijven. Als je geen partner hebt, geef dan aan "partner wanted". Als je partner in een hogere leeftijdsklasse speelt dan jij, speel je wel in die hogere groep. Je kunt je inschrijven voor voor maximaal 2 onderdelen.,waarvan maximaal 1 single.

Je mag maximaal 2 verhinderingen hebben.
Indien je aan een open jeugdtoernooi meedoet, kun je bij de clubkampioenschappen niet aan twee onderdelen meedoen. Het is organisatorisch niet mogelijk om dat in te plannen.
Je mag wel inschrijven voor een onderdeel bij de clubkampioenschappen en een bij een open jeugdtoernooi, dus twee in totaal, maar niet een bij een open jeugdtoernooi en twee bij ons. Dat is niet mogelijk en wordt absoluut niet geaccepteerd als verhindering.

In de week van de clubkampioenschappen hebben we summercamp voor 3 dagen van 9-12 uur ,aansluitend lunch en daarna de clubkampioenschappen.(nadere info volgt nog) De prijs per dag of voor 3 dagen wordt nog bepaald.

Inschrijfgeld per onderdeel Euro 4,00.
Inschrijven via internet t/m donderdag 16 augustus 2018.

Namens de Jeugdcommissie
Jenny, Jonica, Ilona, Fragette en Robbert

Email: jeugd@tcnieuwerkerk.nl

Afdrukken E-mailadres

Built with HTML5 and CSS3
- Copyright © 2014 TC Nieuwerkerk
Hosted by Topservers

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.