Jeugd clubkampioenschappen 2017

In de week van zondag 13 augustus t/m zaterdag 19 augustus worden op ons tennispark de clubkampioenschappen voor de jeugd gehouden. In principe worden de wedstrijden ingepland tussen 13.00 en 19.00 uur.

Je kunt je opgeven voor single en/of dubbel (bij voldoende deelname). Jeugdleden met 4 op hun pas, single of dubbel, mogen niet meedoen; zij mogen met de senioren meedoen. 17-jarigen mogen per onderdeel kiezen tussen junioren- of seniorenkampioenschappen.

Iedere speler speelt in principe in zijn/haar eigen tenniskids-categorie:

• Oranje voor kinderen 7 t/m 12 jaar (geboren in 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005)

• Groen voor kinderen van 10 t/m 13 jaar (geboren in 2007, 2006, 2005, 2004)

• Geel voor kinderen vanaf 11 jaar (geboren in 2006 of eerder)

De wedstrijdleiding behoudt zich het recht voor iemand in een hogere categorie in te delen, waarvoor hij/zij ingeschreven heeft. In de categorie Oranje en Groen spelen we gemengd (jongens en meisjes door elkaar). De partijen voor Oranje proberen we zoveel mogelijk in te plannen op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Jongens of meisjes die in dezelfde week een kamp hebben en die heel graag mee willen doen, vragen we dit aan te geven in het opmerkingenveld.

Wanneer je je opgeeft voor een dubbel, moet ook je partner inschrijven. Als je geen partner hebt, geef dan aan "partner wanted". Als je partner in een hogere leeftijdsklasse speelt dan jij, speel je wel in die hogere groep. Je kunt je inschrijven voor maximaal 2 onderdelen, waarvan maximaal 1 singel.

Je mag maximaal 2 verhinderingen hebben. Indien je aan een open jeugdtoernooi meedoet, kun je bij de clubkampioenschappen niet aan twee onderdelen meedoen. Het is organisatorisch niet mogelijk om dat in te plannen. Je mag wel inschrijven voor een onderdeel bij de clubkampioenschappen en een bij een open jeugdtoernooi, dus twee in totaal, maar niet een bij een open jeugdtoernooi en twee bij ons. Dat is niet mogelijk en wordt absoluut niet geaccepteerd als verhindering.

Let op: Selectieleden zijn verplicht om mee te doen in de single en ook in te schrijven.

Inschrijfgeld per onderdeel Euro 5,00.

Inschrijven via internet t/m donderdag 10 augustus 2017 via de website of www.toernooiklapper.nl

Namens de Jeugdcommissie
Jenny van den Berg, Rianne van Loon, Jonica op 't Root, Ilona Roelofs