Inschrijfformulier najaarscompetitie

Wil je meespelen in de najaarscompetitie? Op de competitiepagina vind je alle mogelijkheden. Schrijf je in voor 23 juni individueel of per team in door onderstaand formulier volledig in te vullen en te verzenden. Je ontvangt per e-mail een automatische ontvangstbevestiging. 

Wil je alleen reserve zijn? Kruis dan ook dat vakje aan.

Speelde je vorig jaar ook competitie, overleg dan met je teamgenoten of en hoe er dit najaar gespeeld gaat worden en wie er van het team in gaan schrijven. De KNLTB deelt de teams automatisch in een klasse in. Bij de senioren is dit op basis van het resultaat van de najaarscompetitie in het voorgaande jaar. Nieuwe seniorenteams starten in de laagste klasse. Bij juniorenteams wordt ingedeeld op basis van de gemiddelde speelsterkte van het team. Het is mogelijk om bij de KNLTB promotie naar een hogere klasse of degradatie naar een lagere klasse aan te vragen. Dit kun je op het inschrijfformulier aangeven.

Het is belangrijk om rekening te houden met vakanties of andere dagen waarop je niet kan spelen. Is dit van toepassing, regel dan vooraf met je team hoe dit opgelost gaat worden. Zorg dus tijdig (tenminste voor aanvang van de competitie) voor een eventuele invaller. Het afgelopen jaar zijn wij (TC) meermalen geconfronteerd met het laat doorgeven van een verhindering en daarmee het verzoek om een invaller.
We zullen bij de indeling proberen rekening te houden met je wensen. Uiteraard kunnen we niet beloven aan alle persoonlijke wensen te voldoen. De TC deelt de competitieteams volgens speelsterkte in.

Voor elk team geldt dat het totaal aantal punten van de teamleden bij elkaar nooit lager mag zijn dan dat van een hoger team ongeacht de klasse waarin de teams zijn ingedeeld. De TC behoudt zich het recht voor teams met meer dan 4 spelers/speelsters samen te stellen. Met de antipathie van een speler/speelster ten opzichte van een andere speler/speelster wordt geen rekening gehouden.

Afdrukken E-mail

Inschrijfformulier najaarscompetitie

KNLTB-nummer
Naam
E-mail
Competitiesoort
Reserve
Teamgenoten
Klasse
Opmerkingen

Built with HTML5 and CSS3
- Copyright © 2014 TC Nieuwerkerk
Hosted by Topservers

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.