Play-off weekend Eredivisie

Zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017

Staan deze data al in je agenda?

Het tennisseizoen is van start, daarmee ook de competities en komt finale weekend van de eredivisie op 10 en 11 juni dichterbij. Zoals je wellicht al hebt gehoord of gelezen, wordt het play-off weekend van de eredivisie heren dit jaar op ons park gespeeld. Twee dagen lang toptennis in Nieuwerkerk ad Ijssel, daar wil je bij zijn toch?! Zet deze data daarom alvast in je agenda!

Wie heeft er zin om te helpen met de voorbereiding of op de dagen zelf?

We verwachten zo rond de 500 bezoekers per dag op ons park dus je kunt je voorstellen dat er heel wat geregeld moet worden. Er is genoeg te doen en vind je het leuk om mee te helpen er een mooi en goed georganiseerd weekend van te maken? Meld je dan aan bij Joost Kofflard of Cora Bos of stuur een e-mailtje naar playoffweekend@tcnieuwerker.nl. Alle hulp is welkom!

Sponsoring

We zijn nog op zoek naar een aantal partners om het evenement mogelijk te maken. Speciaal voor dit weekend zijn er sponsorpakketten samengesteld waarmee bedrijven zich aan dit weekend kunnen verbinden. De mogelijkheden staan genoemd in de sponsorflyer hieronder. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Joost Kofflard/ Cora Bos via playoffweekend@tcnieuwerkerk.nl.

Gezocht: Kids voor het sleepteam tijdens de finaleweekend

Voor het finaleweekend op zaterdag 10 en zondag 11 juni a.s., zijn we op zoek naar een aantal jongens en meisjes die het leuk vinden om onderdeel te zijn van het sleepteam dat tussen de partijen door de banen sleept. Een belangrijke job omdat de spelers natuurlijk graag op een goed gesleepte baan hun wedstrijd spelen. Wie heeft er een tennissende zoon of dochter, broertje of zusje enz. die er zin in heeft om een paar uurtjes te komen helpen (en natuurlijk de wedstrijden kijken) op 10 en/of 11 juni? Geef je op via playoffweekend@tcnieuwerkerk.nl . Wij vinden het leuk als je ons komt helpen

tcn sponsorflyer finaleweekend Pagina 1

tcn sponsorflyer finaleweekend Pagina 2