Play-off weekend Eredivisie Heren

Zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019 zijn de play-offs op ons park! De vier hoogst genoteerde teams van de Eredivisie Heren strijden dan om het Nederlands kampioenschap. Staan deze data al in de agenda?

Het finale weekend van de Eredivisie Heren komt snel dichterbij. Gelukkig heeft TC Nieuwerkerk zich ook geplaatst en kan de landstitel verdedigd worden! De toegang is gratis en er is genoeg plek op onze speciaal voor dit evenement gebouwde tribunes.Twee dagen lang toptennis in Nieuwerkerk ad IJssel, daar wil je bij zijn toch?!

Zaterdag 15 juni 2019

9.30 - 10.30 uur
Tennisclinic voor de Kids o.l.v. Jacco Eltingh (directeur KNLTB en oud-proftennisser)
Uw kind kan zich aanmelden (ook niet-leden zijn welkom) voor deze supergave clinic door een mail te sturen naar: jeugd@tcnieuwerkerk.nl of jorrien@timtuinen.nl
Meld op tijd aan, want vol is vol!!!

11.30 uur
Jacco Eltingh presenteert de deelnemende teams:

1. Lewabo Huisman Group (geplaatst) uit Beneden Leeuwen, Gelderland
2. Spijkenisse Life & Finance (geplaatst), Spijkenisse Rotterdam
3. Suthwalda Sportverlichting.com uit Zuidwolde, Drente
4. TC Nieuwerkerk

A.s. donderdag vindt de loting plaats door de KNLTB wie tegen wie speelt.

12.00 uur
Aanvang wedstrijden (halve finales) op banen 6, 7, 8 en 9. De twee winnende teams gaan door naar de finale op zondag 16 juni.

Zondag 16 juni 2019

12.00 uur Aanvang wedstrijden (finales) op banen 6 en 7.

Op zondag vindt ook het voorweekend van ons TC Nieuwerkerk Open plaats op enkele banen.

Overige mededelingen
- Er zijn verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te leiden.
- Gezien het aantal te verwachten bezoekers verzoeken wij u, indien u in de buurt woont, zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen om zoveel mogelijk parkeerplaatsen beschikbaar te            houden voor bezoekers van buitenaf.
- Consumpties kunnen tijdens dit weekend alleen met munten (te koop in het clubhuis) betaald worden.
- Er zijn voor dit evenent extra toiletten op ons park.

Gezocht: Kids voor het sleepteam tijdens de finaleweekend
Voor het finaleweekend op zaterdag 15 en zondag 16 juni a.s., zijn we nog op zoek naar een aantal enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om onderdeel te zijn van het sleepteam dat tussen de partijen door de banen sleept. Een belangrijke job omdat de spelers natuurlijk graag op een goed gesleepte baan hun wedstrijd spelen. Wie heeft er een tennissende zoon of dochter, broertje of zusje enz. die er zin in heeft te komen helpen (en natuurlijk de wedstrijden kijken) op 15 en/of 16 juni?
Geef je op via jeugd@tcnieuwerkerk.nl . Wij zorgen natuurlijk voor lekkere ijsjes, eten en drinken!!!

TopTennis Eredivisie Nieuwsbriefbanner 560280 01

Tags: TCN, TC Nieuwerkerk, TCN jeugd, Nederlands kampioenschap, KNLTB Eredivisie Heren, Play-off weekend