Voorjaarscompetitie

De data van de voorjaarscompetitie 2020 zijn bekend. Omdat de KNLTB nogal wat veranderingen doorvoert ten opzichte van andere jaren moet TCN nader uitwerken wat dit voor onze competities en parkbezetting betekent. Geef je op via het inschrijfformulier (staat ook op website).

Ten opzichte van de competitie van de afgelopen jaren is de KNLTB-competitie nogal in verandering.

• De zaterdag competitie kan starten vanaf 9.00 uur in plaats van vanaf 13.30 uur.
• De KNLTB introduceert Compact Spelen. Dat betekent dat een vereniging per dag of per competitie kan kiezen of ipv een wedstrijd met deuce voordeel/nadeel en een volledige derde set er deuce beslissend punt en super tie break ipv derde set gespeeld kan worden. Dit moet een vereniging van te voren laten weten
• De groene competitie van de woensdagmiddag voor de jeugd wordt verplaatst naar de zondag.

Voor al deze punten geldt dat het nog onduidelijk is wat dit betekent voor onze competities. Hierover worden jullie nader geïnformeerd. Dit hangt mede af van het aantal inschrijvingen !!

Voor wat betreft de groene competitie moeten we kijken wat de mogelijkheden qua capaciteit zijn op de zondagochtend. Ook dit hangt van het aantal inschrijvingen af.

Daarnaast introduceert de KNLTB drie nieuwe competitie vormen. De invoering van deze competities heeft nogal wat consequenties voor andere activiteiten in verenigingsverband, dus we kunnen niet toezeggen dat wij deze daadwerkelijk gaan organiseren. Maar we willen wel graag inventariseren òf er animo voor is. Het betreft een 8/9 competitie, een zomeravond competitie en een onder35 competitie.

Via deze link kan gekeken worden wat deze competities inhouden: http://knltb.nl/tennissers/competitie/competitie-nieuwe-stijl

Afdrukken E-mailadres

Built with HTML5 and CSS3
- Copyright © 2014 TC Nieuwerkerk
Hosted by Topservers

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.
No Internet Connection