Inschrijfformulier voorjaarscompetitie

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de voorjaarscompetitie. Schrijf je in voor 1 december a.s. Schrijf je individueel of per team in door onderstaand formulier volledig in te vullen en te verzenden. Je ontvangt per e-mail een automatische ontvangstbevestiging. Wil je alleen reserve zijn? Kruis dan ook dat vakje aan.

De competitie loopt van 6 april t/m 13 juni 2019 (incl. evt. inhaaldagen).
De KNLTB heeft de competitiesoorten van de districts-/regiocompetities geharmoniseerd. Als gevolg van een te grote versnippering in het aanbod, wat leidt tot te veel niveauverschillen en lange reisafstanden én het afschaffen van de districts- en regiogrenzen, zijn er verschillende competitiesoorten samengevoegd en is het aanbod teruggebracht van ruim 300 soorten naar circa 90 soorten. Het aanbod bevat nu ook dubbelcompetities op andere dagen dan de inmiddels bekende vrijdagavond. Wij denken dat dit interessant is voor de teams welke met moeite singelaars kunnen vinden.

Daarnaast zijn er ook soorten met verschillende leeftijdsgrenzen samengevoegd, omdat:
- Data aangetoond heeft dat de leeftijden van de spelers in de verschillende leeftijdscategorieën vrijwel identiek zijn
- Het aantal deelnemers dermate laag was dat er niet langer een kwalitatief sterke competitie aangeboden kan worden

Hierdoor is een uniform landelijk aanbod gecreëerd. Dit landelijke aanbod wordt aangevuld met een aantal regio specifieke soorten.

Voordelen voor jou!
Als competitiespeler ben je natuurlijk benieuwd wat deze verandering van het competitieaanbod voor jou gaat betekenen. Dit zijn de belangrijkste voordelen:
- Minder niveauverschillen zijn binnen de poules;
- Kortere reisafstanden;
- Meer variatie in tegenstanders.

Vul het formulier in, daarin vind je ook gelijk het competitieaanbod bij TC Nieuwerkerk voor de landelijke, districts en jeugdcompetitie.

Iedere vereniging bepaalt zelf aan de hand van het competitieaanbod in de regio, welke competitiesoorten er door de vereniging worden aangeboden passend bij de wensen van de spelers en het aantal beschikbare banen.

Voor vragen neem contact op met de competitiecommissie via tc@tcnieuwerkerk.nl

Inschrijfformulier voorjaarscompetitie

KNLTB-nummer