Vrijspelen

Wanneer?

Gedurende het zomerseizoen vanaf 1 april tot de eerste echte nachtvorst kunnen leden meestal vrij spelen op een baan. 

De banen zijn open om 9.00 uur. Op de banen 1 tot en met 5 is er op werkdagen verlichting tot 22.00 uur. Op baan 6 en 7 kan tot 23.00 uur worden gespeeld. Op niet werkdagen is er tot 19.00 verlichting. Verder kan het zolang het licht is worden gespeeld.  

Wanneer niet of minder?

Op competitiedagen of tijdens toernooien zijn er geen of minder banen beschikbaar. 

Tijdens recreatieve toernooien (interne) zijn er geen vrije banen. Over het algemeen worden de laatste partijen om 18.00 uur gespeeld, waarna alle banen weer vrij zijn.

Tijdens de clubochtend en grabbelavond zijn er, afhankelijk van het aantal deelnemers, minder banen beschikbaar.

In het voorweekeind van het Open Toernooi zijn er beperkt banen beschikbaar. Van maandag t/m vrijdag vanaf 18.00 uur zijn er geen vrije banen beschikbaar. 
In het voorweekeind van het kikkertoernooi zijn er 3 tot 4 vrije banen. Van maandag t/m vrijdag gaan, indien nodig, de laatste partijen om 19.00 uur de baan op, de overige banen zijn dan vrij, m.u.v. een lesbaan.

Tijdens de junior clubkampioenschappen wordt er gespeeld tot 20.00 uur. In het voorweekeind en gedurende de gehele week blijven er steeds 2 banen vrij. 
Tijdens de senior clubkampioenschappen zijn er na 18.00 uur geen vrije banen beschikbaar.

Informeer bij de competitieleider of toernooileider naar de mogelijkheden.

Reserveren

Om vrij te spelen moet je eerst in het clubhuis met je KNLTB-pas een baan reserveren ('afhangen'). Als je met zijn tweeën of drieën bent, kan dat voor een half uur. Ben je met vier, dan kun je voor drie kwartier reserveren. In het clubhuis bevindt zich boven aan het trapje en naast de bar het electronisch afhangbord.

Afdrukken E-mailadres

Built with HTML5 and CSS3
- Copyright © 2014 TC Nieuwerkerk
Hosted by Topservers

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.
No Internet Connection