Hoofdsponsors

Ieder jaar is het opnieuw de vraag of sponsors zich aan verenigingen willen (blijven) verbinden. Zeker in deze, voor veel bedrijven, lastige tijden. Gelukkig zijn we dan ook dat Centric, ALDA, Bedrijfshuisvesting Goud en Installatiebedrijf Van Wijngaarden hun (hoofd)sponsorschap continueren. Daarnaast zijn we ook de vele subsponsors dankbaar, dat zij bereid zijn hun steun aan de vereniging te (blijven) geven.

ALDA

170715 DJ Alanski LargeGeweldige feesten met goede dj’s en muziek! Dat organiseert ALDA! Onze hoofdsponsor doet dit meer dan 100 keer per jaar over de hele wereld, want het bedrijf is in Nederland de grootste producent, conceptontwikkelaar en promoter van electronic music en DJ-concepten. ALDA boekt gemiddeld per jaar zo’n 200 dj’s waaronder bekende namen als Hardwell, Armin van Buuren, Afrojack, Martin Garrix, Don Diablo, Showtek en Oliver Heldens voor verschillende evenementen.

Mede-eigenaar Allan Hardenberg (en TCN-lid):
"ALDA heeft 40 (vaste) medewerkers, maar bij evenementen loopt dit soms op tot 1500! Over de hele wereld bedenken wij concepten en voeren ze uit. Dit varieert van het boeken van dj’s, vergunningen regelen, marketing plannen maken, PR, interviews, stage design (hoe moet het podium eruit zien), lichtplannen, decor bouwen, LED schermen in decor terug laten komen, geluidplan, veiligheidsaspecten, crowd control etc. Iedere accommodatie heeft weer andere afmetingen, eisen en voorwaarden. Na 10 jaar praktijkervaring zijn we hier erg goed in. We ontwikkelen hierin natuurlijk ook. Naast het productionele plan, bouwen we het merk en platform.”

De core business van ALDA is het organiseren van evenementen als The Flying Dutch, Armin Only, A State of Trance, AMF, A Day at the Park (in het Amsterdamse bos), Electronic Family en New Horizons Festival. “Daarnaast fungeren we steeds meer als multimediabedrijf. Grote bedrijven als Samsung, T-Mobile, Philips, Unilever willen met ons samenwerken om met nieuwe gave content de doelgroep online te bereiken via onze festivals.”

Tennis Only

Michael de Jong Tenniszaak OpdeZaakTennis Only is de absolute tennisspecialist in Nederland met een uitstekende service, klantgerichtheid en vakkundigheid. Tennis Only bevindt zich in Rotterdam en is de ideale partner voor iedere tennisvereniging, alle leden en elke liefhebber van tennis. De winkel bevindt zich op slechts 12 minuten rijden van T.C. Nieuwerkerk en is fysiek de grootste tennisstore van Europa. Het brede assortiment A-merken is ook via de webshop te bestellen: www.tennisonly.com.
Of je nou een nieuwe bespanning, nieuwe ballen of een nieuw kledingsetje nodig hebt, bij Tennis Only slaag je altijd! Ideaal is de bespanservice ‘klaar-terwijl-u-wacht’ waarbij er in de tussentijd door de nieuwste collecties gesnuffeld kan worden.

De Tennis Only store bevindt zich aan de Jacques Dutilhweg 325 in Rotterdam.

Goud Bedrijfshuisvesting

richard-goudRichard Goud is directeur eigenaar van Goud Bedrijfshuisvesting en sponsor van het eerste uur. "Bij mijn overstap van De Mik naar mijn eigen bedrijf heb ik het sponsorcontract overgenomen. Vanaf mijn zesde ben ik lid van de vereniging en speelde al vanaf de mini's competitie. Met een aantal teamgenoten van toen heb ik jarenlang competitie gespeeld. Dus je kunt wel zeggen, dat mijn hart bij de club ligt. De vereniging beschikt ook over teams met ambitie. Dat spreekt mij aan. Als bedrijf wil je daar graag mee geassocieerd worden. Daarnaast, en daar kan ik eerlijk over zijn, kan mijn nog 'jonge' bedrijf, altijd extra naamsbekendheid gebruiken."Goud Bedrijfshuisvesting is deskundige op het gebied van regionale huisvesting. Een jonge en snelgroeiende aanbieder met ruim 20 jaar ervaring in bedrijfsonroerend goed in Nederland. Het bedrijf staat voor persoonlijke benadering met een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod. Mede door de regionale aanpak zijn zij in staat inzicht te verschaffen in de lokale onroerend goed markt. Goud kent de markt en weet wat er speelt. 

Technisch Installatiebureau Van Wijngaarden bv

Foto Van Wijngaarden vv NWK ZakelijkVoormalig directeur/eigenaar Geo Hoogendoorn droeg in 2015 na meer dan 40 jaar Van Wijngaarden het stokje over aan de volgende generatie. Dochter Chantal en haar partner Pim Kooijman vormen nu de dagelijkse leiding van het familiebedrijf. Sinds 1 januari 2017 zijn zij directeur/eigenaar en hebben het bedrijf volledig overgenomen.

Al sinds jaar en dag is Technisch Installatiebureau Van Wijngaarden adverteerder/bordsponsor/halsponsor en shirtsponsor voor het 1e herenteam. "Wij willen graag het prestatiegerichte tennis binnen de vereniging steunen om op het hoogste niveau te kunnen blijven acteren. Daarnaast is het gezamenlijke doel om zowel voor TCN, als Van Wijngaarden bv nog verdere bekendheid uit te dragen."

Van Wijngaarden bv is een erkend installatiebedrijf en als totaalinstallateur van alle markten thuis op het gebied van loodgieterswerk, elektra en klimaatbeheersing. Het Nieuwerkerkse installatiebedrijf is gevestigd aan de Hoogeveenenweg 91 en al ruim een eeuw (sinds 1908) actief in de installatiebranche. Bij Van Wijngaarden bv werken momenteel zo'n 50 mensen in vaste dienst met daaromheen een flexibele schil van een aantal vaste partners. Deze omvang zorgt voor relatief lage overheadkosten en een platte organisatiestructuur met korte lijnen. Hierdoor is het bedrijf flexibel genoeg voor het realiseren van kleinschalige werkzaamheden, maar ook groot genoeg voor projectmatige totaalinstallaties voor grote opdrachtgevers in de utiliteitsbouw.Het bedrijf staat bekend als een betrouwbare en solide partner waar het gaat om aanleg en onderhoud van installatiewerk.

Bovendien zijn zij “ontwerpend installateur” en kunnen zij opdrachtgevers ontzorgen en adviseren bij de complete engineering van een installatie. Daarnaast werkt Van Wijngaarden bv veel voor particulieren, bedrijven en vastgoedbeheerders. Voor deze klanten staan servicemonteurs 24 uur per dag klaar en zijn zij ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar om eventuele storingen te verhelpen.

 

 

Afdrukken E-mailadres

Built with HTML5 and CSS3
- Copyright © 2014 TC Nieuwerkerk
Hosted by Topservers

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.
No Internet Connection