Interessante sponsormogelijkheden

Tennisclub Nieuwerkerk biedt het bedrijfsleven tal van interessante sponsormogelijkheden. Op deze pagina leest u welke mogelijkheden er zijn om TCN te ondersteunen. Wij hopen van harte dat u na het lezen van de informatie overtuigd bent van onze sponsormogelijkheden en wij u als sponsor mogen begroeten. U als sponsor bent onmisbaar voor onze vereniging. Wij streven naar een win/win situatie.

Waarom sponsoring TCN

Sponsoring is één van de drijfveren van onze vereniging, de sponsorgelden worden gebruikt voor tal van projecten binnen onze club die anders niet te realiseren zijn. Denkt u bijvoorbeeld onder andere aan het persoonlijk begeleiden en trainen van jong talent en aankleding van het tennispark.

Wat betekent sponsoring van TCN voor uw bedrijf

Het tennispark van TCN biedt de ideale gelegenheid om op verschillende manieren naamsbekendheid aan uw bedrijf te geven.

TCN heeft 725 leden inclusief 200 jeugdleden en vervult een regiofunctie. Het park is van april tot eind november geopend. Van 1 oktober t/m medio maart wordt er een blaasluchthal over 3 banen geplaatst. Deze banen worden verhuurd aan leden en niet-leden.

Tijdens de competitie (voorjaar en herfst) en toernooien, mogen wij elk seizoen weer veel bezoekers ontvangen. Uw reclame wordt gezien door leden en bezoekers van TCN.

U krijgt als sponsor de mogelijkheid om een logo van uw bedrijf gratis op de website te plaatsen, zodat er doorgeklikt kan worden naar uw website.

In de zomerperiode wordt de site van TCN ongeveer 5000 maal per week bezocht, in de winterperiode ongeveer 1000 maal.

Sponsorpakketten

De volgende lijst geeft u een idee van het scala aan mogelijkheden dat u kunt sponsoren:

• Advertentie in de presentatiegids;
  • Reclamebord, standaard afmeting: H 76 x L 307 cm, overige afmeting in overleg;
  • Windscherm, standaard afmeting 1200 cm x 200 cm;
  • Haldoek, standaardafmeting H 90 x 130 cm in de blaasluchthal vanaf 1 oktober t/m medio maart;
  • Parasols;
  • Tennisballen bedrukt met uw logo;
  • Uw reclame uiting op de spelersbanken;
  • Uw reclame uiting op de scoreborden;
  • Website.

Eenmalige sponsormogelijkheden of donatie

Naast de genoemde sponsorpakketten zijn er nog verschillende manieren om onze tennisclub een warm hart toe te dragen, zoals:

Doelsponsoring

Het zondag 1e herenteam. Dit team speelt al jaren landelijk in de eredivisie op het hoogste niveau.

Jaarlijks terugkerende toernooien:

• Kikkertoernooi (jeugd) waarbij ook deelnemers van buiten TCN aan deelnemen.
  • Open toernooi (senioren), ook hier schrijven deelnemers van buiten TCN zich voor in.

Kledingsponsor van een competitieteam

Uw bedrijfsnaam op de tenniskleding van een competitieteam.

Wat kunt u van ons verwachten

U krijgt van ons een uitnodiging om tijdens de voorjaarscompetitie een wedstrijd bij te wonen van ons 1e herenteam, waarbij u kunt genieten van toptennis. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje.

Tijdens het winterseizoen is er voor u de mogelijkheid om met uw relaties en/of vrienden een tennisavond in de blaasluchthal te organiseren.

Heeft u na het lezen van bovenstaande behoefte om nader geïnformeerd te worden, bijvoorbeeld over de kosten, neemt u dan contact op met de sponsorcommissie (sponsor@tcnieuwerkerk.nl).

Wij verwelkomen u graag als sponsor van Tennisclub Nieuwerkerk.

Alle TCN sponsors zijn hier op de website te vinden.