Subsponsors

Zonder de hoofdsponsors te kort te willen doen willen we u graag eens kennis laten maken met een deel van onze subsponsors.

Berndsen Constructie Nieuwerkerk aan den IJssel
De broers Theo, Arnold en Martin Berndsen vormen de pijlers onder Constructiebedrijf Berndsen. De firma is opgericht in 1922 van oorsprong een smederij. Vanzelfsprekend zijn zij als familiebedrijf met de tijd meegegaan en uitgegroeid tot een modern en efficiënt constructiebedrijf. Klanten kunnen hier terecht voor staalconstructies, hekwerken (sier), oprijplaten (staal, rvs en aluminium), trappen, leuningwerk, hellingbanen, knip- en zetwerk (staal, rvs en aluminium). Ook verzorgen zij het conserveren van staalwerk, stralen, verfspuiten, thermisch verzinken en poedercoaten. Hun link met TCN: “Ach, we zijn praktisch buren. Ons bedrijf is gevestigd aan de Vrijheidslaan en daarnaast vinden we het belangrijk het verenigingsleven in Nieuwerkerk te ondersteunen.”

Corpoforte
Linda Stuijfzand is sinds 2009 eigenaar van Corpoforte. Een zelfstandige eerstelijnspraktijk voor fysio- en manuele therapie met een (fysio)fitnesscentrum in Nesselande. In een ontspannen, gemoedelijke sfeer kan je hier op verantwoorde wijze fitnessen. Het team is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Maar niet alleen mensen met fysieke klachten, ook de recreatieve sporters kunnen hier terecht. Linda vindt sportieve bezigheden, ook buiten de sportschool, belangrijk. Zij werkt sinds 2002 in de sportschool en is recent afgestudeerd als manueel therapeut. Daarnaast heeft zij affiniteit met tennis. "Ik ben zelf lid van TCN en ken veel leden via Corpoforte."

IJssel Juweliers; Jacqueline ‘t Hart
"Wij zijn gevestigd in de Dorpsstraat 54 te Nieuwerkerk a/d IJssel, waar wij in het najaar van 2014 ons totaal vernieuwde winkelpand in gebruik namen. Wij zijn hier zeer tevreden over omdat we onze klanten met een schitterende collectie kunnen begroeten in een prachtige, ruime winkel met vele nieuwe merken. In 2016 zijn wij al weer vijf jaar de trotse eigenaressen van IJssel Juweliers; het adres voor trouwringen, sieraden, horloges en reparaties. Wij zien dan ook diverse leden van TCN in onze winkel, wat we zeer waarderen! Wij vinden het dan ook erg leuk om voor de lokale tennisvereniging iets terug te doen middels sponsoring. Daarnaast vinden wij bewegen en sporten een eerste levensbehoefte wat voor ons allemaal heel belangrijk is."

Reijm B.V.; Silvester Reijm
De firma Reijm is al jaren een begrip in onze gemeente Zuidplas en is gespecialiseerd in onder andere Groenvoorzieningen, Containerservice, Afvalverwerking en Reinigingswerken. Wij zijn gevestigd aan de Albert van ’t Hartweg 52 in Nieuwerkerk a/d IJssel, telefoon 0180-313179.
"Ik ben naast een enthousiaste ondernemer ook een sportminded persoon. Daarom vind ik het ook belangrijk om de plaatselijke Tennisclub Nieuwerkerk te ondersteunen, middels sponsoring. Sport en bewegen is een belangrijk item in onze samenleving, zowel voor kinderen als ouderen. Daarnaast vervullen sportverenigingen een belangrijke sociale en maatschappelijke functie vandaar onze ondersteuning als bedrijf Reijm BV. Ik wens TCN een goed sportief jaar toe."

 

Afdrukken E-mailadres

Built with HTML5 and CSS3
- Copyright © 2014 TC Nieuwerkerk
Hosted by Topservers

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.
No Internet Connection