Subsponsors

Zonder de hoofdsponsors te kort te willen doen willen we u graag eens kennis laten maken met een deel van onze subsponsors.

MCD Wim Bos
Eigenaar Wim Bos licht zijn motivatie als volgt toe: “Onze supermarkt is door mijn opa in 1919 overgenomen door zijn zoon. Mijn vader dus. En ik nam het bedrijf weer over van mijn vader en momenteel werkt ook onze zoon Sander in het bedrijf. Opa is als bakker begonnen en later overgegaan in de levensmiddelen. Al die tijd is ons bedrijf gevestigd op het Oude Dorp. We hebben al de vier hoeken van de kruising gehad en met veel formules gewerkt, zoals VIVO, SUPER, Gebr de Jong, De Boer, Super de Boer. En nu tot volle tevredenheid bij MCD een landelijke winkelketen met meer dan 35 supermarkten (www.mcd-supermarkten.nl). Ik heb vroeger wel getennist en ben ook lid geweest. Daarnaast heb ik een schoonvader, de heer Hemmes, die vroeger les gaf op het tennispark, maar dit is meer voor de wat oudere onder ons. Ik heb dus wel wat met tennis, maar ik vind het vooral belangrijk dat de jeugd de kans krijgt om aan sport te doen.”

Ogenblikje Optiek (www.ogenblikjeoptiek.nl)
Sem Kittel is eigenaar, opticien, optometrist en contactlensspecialist van Ogenblikje Optiek in Monster. Een Optiekzaak die alle oogzorg kan leveren en de modetrends op bril- en zonnebrilgebied volgt en in huis heeft. U krijgt hier een persoonlijk advies. Ogenblikje Optiek is nog een echt ambachtelijk bedrijf. Alle monturen worden hier voorzien van glazen die zij zelf inslijpen. Specialiteit zijn de zogenaamde 'glasbrillen'. In de glazen worden diverse gaten geboord, waaraan het montuur bevestigd wordt. Ieder gewenst model glas kan worden uitgevoerd, geheel naar uw eigen wens. Het zogeheten maatwerk. Sem's reden voor sponsoring: “Onze kinderen zijn destijds begonnen met tennis bij TCN. Daarna zijn wij zelf ook gaan lessen bij Tennisschool Michael Jongste. Door onze betrokkenheid bij de club en de gezelligheid die we daar hebben, vinden wij het leuk om TCN ook financieel te steunen.”

Berndsen Constructie Nieuwerkerk aan den IJssel
De broers Theo, Arnold en Martin Berndsen vormen de pijlers onder Constructiebedrijf Berndsen. De firma is opgericht in 1922 van oorsprong een smederij. Vanzelfsprekend zijn zij als familiebedrijf met de tijd meegegaan en uitgegroeid tot een modern en efficiënt constructiebedrijf. Klanten kunnen hier terecht voor staalconstructies, hekwerken (sier), oprijplaten (staal, rvs en aluminium), trappen, leuningwerk, hellingbanen, knip- en zetwerk (staal, rvs en aluminium). Ook verzorgen zij het conserveren van staalwerk, stralen, verfspuiten, thermisch verzinken en poedercoaten. Hun link met TCN: “Ach, we zijn praktisch buren. Ons bedrijf is gevestigd aan de Vrijheidslaan en daarnaast vinden we het belangrijk het verenigingsleven in Nieuwerkerk te ondersteunen.”

Straalbedrijf Schep & Zonen B.V.
Dankzij de perfecte locatie aan de Hollandsche IJssel, kan dit bedrijf de watersporter met een stalen jacht tot 20 meter een groot aantal mogelijkheden bieden op het gebied van preventief onderhoud. Ook bieden zij de doe-het-zelver de mogelijkheid tot goedkoop zelfdoen. Het bedrijf is vanzelfsprekend ook op industrieel gebied uitgerust om zwaardere stukken te behandelen of grotere partijen te verwerken. Zij beschikken over mobiele kraanfaciliteiten met een maximaal hefvermogen tot 30 ton en op het 'eigen' terrein zijn loodsen aanwezig waar onder gecontroleerde klimatologische omstandigheden, vakkundig aan een schip wordt gewerkt. De broers Hans en Harry waren aanwezig voor de foto. Als Nieuwerkerkers dragen zij ook de tennisvereniging een warm hart toe. Daarnaast tennist Harry's dochter al heel wat jaren bij de club.

Corpoforte
Linda Stuijfzand is sinds 2009 eigenaar van Corpoforte. Een zelfstandige eerstelijnspraktijk voor fysio- en manuele therapie met een (fysio)fitnesscentrum in Nesselande. In een ontspannen, gemoedelijke sfeer kan je hier op verantwoorde wijze fitnessen. Het team is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Maar niet alleen mensen met fysieke klachten, ook de recreatieve sporters kunnen hier terecht. Linda vindt sportieve bezigheden, ook buiten de sportschool, belangrijk. Zij werkt sinds 2002 in de sportschool en is recent afgestudeerd als manueel therapeut. Daarnaast heeft zij affiniteit met tennis. "Ik ben zelf lid van TCN en ken veel leden via Corpoforte."

De Mannen
Marc Olsthoorn is eigenaar van herenmodezaak De Mannen in de Dorpstraat van Nieuwerkerk aan den IJssel. Mannen kunnen hier slagen voor kleding op zowel sportief, zakelijk als feestelijk gebied met speciale aandacht voor maatwerk. Zijn uitgangspunt is dat klanten zich lekker voelen in hun kleding. "Ik sponsor al zolang als de zaak bestaat, bijna 11 jaar nu. Ik ben een echte sportliefhebber. Ik ben zelfs tot mijn 15e lid geweest, maar uiteindelijk koos ik voor voetbal. Veel leden komen bij mij in de winkel en kinderen uit mijn (woon)omgeving spelen ook bij TCN. Ik kijk regelmatig bij Heren 1, maar ook bij de jeugd. Veel jongens ken ik nog van mijn tijd als voetbaltrainer. Als ik op het park kom, vind ik het leuk dat er iets herkenbaars van je hangt op de club."

IJssel Juweliers; Jacqueline ‘t Hart
"Wij zijn gevestigd in de Dorpsstraat 54 te Nieuwerkerk a/d IJssel, waar wij in het najaar van 2014 ons totaal vernieuwde winkelpand in gebruik namen. Wij zijn hier zeer tevreden over omdat we onze klanten met een schitterende collectie kunnen begroeten in een prachtige, ruime winkel met vele nieuwe merken. In 2016 zijn wij al weer vijf jaar de trotse eigenaressen van IJssel Juweliers; het adres voor trouwringen, sieraden, horloges en reparaties. Wij zien dan ook diverse leden van TCN in onze winkel, wat we zeer waarderen! Wij vinden het dan ook erg leuk om voor de lokale tennisvereniging iets terug te doen middels sponsoring. Daarnaast vinden wij bewegen en sporten een eerste levensbehoefte wat voor ons allemaal heel belangrijk is."

Reijm B.V.; Silvester Reijm
De firma Reijm is al jaren een begrip in onze gemeente Zuidplas en is gespecialiseerd in onder andere Groenvoorzieningen, Containerservice, Afvalverwerking en Reinigingswerken. Wij zijn gevestigd aan de Albert van ’t Hartweg 52 in Nieuwerkerk a/d IJssel, telefoon 0180-313179.
"Ik ben naast een enthousiaste ondernemer ook een sportminded persoon. Daarom vind ik het ook belangrijk om de plaatselijke Tennisclub Nieuwerkerk te ondersteunen, middels sponsoring. Sport en bewegen is een belangrijk item in onze samenleving, zowel voor kinderen als ouderen. Daarnaast vervullen sportverenigingen een belangrijke sociale en maatschappelijke functie vandaar onze ondersteuning als bedrijf Reijm BV. Ik wens TCN een goed sportief jaar toe."

Op onderstaande foto staat een deel van onze sponsors.

Sponsors TCN

Afdrukken E-mailadres

Built with HTML5 and CSS3
- Copyright © 2014 TC Nieuwerkerk
Hosted by Topservers

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.