Maak kennis met Eveline Martens

06 juli 2021


De club wat meer kleur geven, dat is mijn doel! Maak kennis met Eveline Martens, hoofd bloemen bij TCN. Misschien hebben jullie haar al gespot, Eveline onze nieuwe aanwinst op de club. Sinds medio juni verzorgt zij de bloemen en planten om zo meer kleur én structuur te brengen op de vereniging. 

Het begint met onkruid wieden, voordat ik echt helemaal los kan gaan. Dat hoort er ook bij, ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken hoor. Met opgestroopte mouwen ga ik er tegenaan, om vervolgens met liefde en zorgvuldigheid de plantjes te selecteren en te planten. We zitten nu wel wat laat in het seizoen, dus het is even goed nadenken wat er in augustus nog kan bloeien. Maar dat gaat lukken. Geloof mij, straks ziet het er allemaal een stuk vrolijker uit.

Eveline heeft al wat jaartjes ervaring bij bekende tuincentra in onze omgeving.

Op dit moment kweek ikzelf kamerplanten die je niet bij de gewone tuincentra kan kopen. ik kweek de planten, verzorg ze, totdat ik er iemand blij mee kan maken. Maar ook op aanvraag kweek ik speciale planten. Misschien neem ik nog wel eens wat mee naar de club, voor de liefhebbers!

Wij zijn nu al blij met de ideeën en inzet van Eveline en kijken uit naar het resultaat. Mocht je haar tegenkomen, je kan altijd bij haar terecht voor advies.

Nieuwscategorieën