Nieuwe website

12 juni 2020


Na bijna 15 jaar hebben we afscheid genomen van onze vertrouwde website. We zijn over op de website van KNLTB.Club. Deze is naadloos geïntegreerd met onze ledenadministratiesoftware, KNLTB informatie, het afhangbord, en de inmiddels bekende KNLTB Club App. Zo kunnen we dezelfde nieuwsberichten publiceren op zowel de website, de app, als het afhangbord. En ben je altijd op hoogte van het laatste nieuws!

De nieuwe website bestaat uit een openbaar gedeelte en een deel alleen voor leden. Het adres is nog steeds www.tcnieuwerkerk.nl

Ben je TCN lid? Dan kun je via Mijn Club inloggen met je bondsnummer. De inloggegevens zijn gelijk aan de inloggegevens van de KNLTB Club app.

Heb je nog geen wachtwoord? Kies dan bovenaan de website voor Mijn Club. Kies bij Login met voor Bondsnummer, vul je bondsnummer in en klik dan op Wachtwoord vergeten om een nieuw wachtwoord aan te vragen! 

Ben je ingelogd, dan krijg je toegang tot:

  • Afhangbord
  • Baan reserveren
  • Info bestemd voor leden
  • De ledenlijst
  • Laddercompetities (ook die is geïntegreerd met de app, nadere info volgt)
  • Mijn profiel

Bij Mijn profiel kun je je email adres, telefoonnummer en incassogegevens in de ledenadministratie wijzigen. 

In de komende weken zullen we verder alle inhoud van de website actualiseren.

Als je opmerkingen, tips, suggesties e.d. hebt, dan kun je die aan ons doorgeven via het reactieformulier onderaan de homepage van de nieuwe website.

Nieuwscategorieën Vereniging