Privacy settings KNLTB ClubApp

13 mei 2020


Vorige week hebben we de KNLTB ClubApp voor TC Nieuwerkerk geactiveerd zodat leden in deze coronatijd eenvoudig online een baan kunnen reserveren. Hoe is de bewerking van persoonsgegevens in de KNLTB ClubApp geregeld?

In het privacyreglement van TC Nieuwerkerk is opgenomen dat de ledenlijst aan leden wordt verstrekt zodat zij bijvoorbeeld met elkaar kunnen afspreken om samen te sporten. Omdat dit niet bij iedereen bekend was, hebben we uit voorzorg de privacy settings in de KNLTB ClubApp aangepast. Alle e-mailadressen en telefoonnummers van onze leden zijn in de KNLTB ClubApp default gemarkeerd als 'onzichtbaar'. Hierdoor kunnen andere leden deze informatie niet zien. 

Heb je er geen bezwaar tegen dat je e-mail adres en telefoonnummers vpoor andere leden zichtbaar zijn, dan kun je in de KNLTB ClubApp via het tabblad 'Meer' je eigen persoonsgegevens bewerken en zichtbaar maken voor andere leden. Uiteraard zijn alle persoonsgegevens alleen zichtbaar na het inloggen in de KNLTB ClubApp en enkel voor leden van TC Nieuwerkerk. 

 

Nieuwscategorieën Vereniging


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen