Van TED naar Leconte Lounge

17 maart 2021


De Leconte Lounge mag dan wel door Coronamaatregelen gesloten zijn, toch werd er keihard gewerkt door het team van Michael en Eline de afgelopen periode.

“Dit was hét moment om de plannen door te zetten en de Leconte Lounge een complete metamorfose te geven, vertelt Eline bij ontvangst” Op de vraag ‘wat wordt er allemaal anders?’ begint Eline een beetje te lachen. “Nou, alles zo’n beetje”, zegt ze terwijl er op de achtergrond een enorme steiger wordt verplaatst door Michael. “Van meubels tot de bar, van kleur tot verlichting.

Wat een andere kleur alleen al doet met zo’n ruimte, het verandert van een sportkantine naar een heerlijke lounge. Ik weet zeker dat iedereen positief verrast zal zijn!”. “Ook de kaart zal er straks anders uit komen te zien” vult Michael aan. “Natuurlijk blijft het toegankelijk voor iedereen, maar we willen ook leuke menu’s toevoegen voor gasten die iets meer willen.

We hopen op deze manier dat we ook de omgeving enthousiast te krijgen om bij ons een hapje te komen eten. Dat is ook goed voor de club, om zo meer mensen naar het tennis te trekken.

Zoeken leden of sponsoren een plek voor een zakelijk event, zoals een borrel of een workshop, dan kunnen we ze straks nóg beter ontvangen. Het wordt echt prachtig”.

Samen kijken ze naar de ruimte en zien dat er nog wel het één en ander moet gebeuren. “Nog even doorzetten” zegt Eline. “Wij en het team van oproepkrachten, vrijwel allemaal leden van TCN, staan te springen om weer aan de bak te kunnen. Hopelijk kunnen we al iets laten zien tijdens het Openingstoernooi in het Paasweekend!”.

Nieuwscategorieën Vereniging