Verslag TCN 50+ Toernooi 29 juli 2021

11 augustus 2021


Het weer is altijd een belangrijke factor bij een evenement. Bij een eendagstoernooi zelf heel bepalend, immers bij slecht weer kan er niet worden gespeeld. Een dergelijk scenario is voor zowel de deelnemers als de wedstrijdleiding niet wenselijk. We mogen van geluk spreken, dat het donderdag 29 juli de beste dag van de week was! Dit verhoogde de sfeer en belevenis optimaal.
Voorafgaande het toernooi ontvingen wij door blessures enkele afzegingen, maar na diverse oproepen ontvingen we op de valreep toch weer aanmeldingen. In het totaal waren er 68 inschrijvingen, waarvan de jongste net 50 en de oudste 85 jaar waren.

Dit jaar waren wij verplicht iedereen naar de QR-code te vragen en/of een gezondheidscheck te doen. Deze procedure is goed verlopen, dank voor het begrip en medewerking. Hierdoor was er wel enige vertraging wat weer invloed had op de begintijden van de eerste ronde. Laten we hopen dat het Covid-19 virus ons volgend jaar geen parten meer speelt.

Na de Covid-19 check en aanmelding kon iedereen genieten van een kopje koffie en lekkere punt appeltaart van Bakker Ammerlaan. Hierna gingen de eerste poules de baan op en was de start van het toernooi in feit.

Tussen de middag schotelde Michael de Jongste van Leconte lounge ons een heerlijke Tapas lunch voor. Michael begrijpt heel goed dat onze doelgroep graag verwend wil worden en had daarom deze menu suggestie voorgesteld. Omdat wij vinden dat de lunch een belangrijke toegevoegde waarde is voor ons evenement en het plezier van de dag verhoogd, waren wij content met zijn suggestie! Gelet op de reacties en het applaus viel de Tapas lunch goed in de smaak! Dank aan Michael.

Het TCN senioren 50 plus event is een open toernooi. Dit betekent dat ook leden van andere vereniging kunnen inschrijven. Hierdoor is er meer variatie in deelnemers en wordt het toernooi alleen maar leuker! Je kunt inschrijven als je vijftig jaar of ouder bent. De jongste deelneemster was Yvonne Entrop, net een week ervoor 50 geworden en de oudste deelnemer was Rob Kindt 85 jaar.

Aan het einde van de middag waren de poules verspeeld en kon jack Mertens de stand opmaken. Intussen werd iedereen op het terras nog eens getrakteerd op een lekkere snack.

De prijsuitreiking vond in het kader van het Covid-19 virus plaats op het centercourt. Als organisatie vinden wij, dat iedereen die meedoet een medaille verdient. De kleur van de medaille werd echter bepaald door de behaalde punten.
Als extra ontving iedereen als herinnering aan ons toernooi ook een foto die bij de start van iedereen was gemaakt. 

Als slot was er de verloting. Leuke prijzen werden er verloot. Zoals autoaccessoires, dinerbonnen, massage, tickets voor het ABN Amro toernooi, BMW gadgets Giftcards enz.

Onze dank gaat uit naar de sponsors die deze prijzen beschikbaar hebben gesteld. Bijzonder dank aan de sponsors HD Groep en Osso B.V. die ons financieel hebben gesteund om de extra’s te realiseren die wij voor ogen hadden. Ook Jumbo Nieuwerkerk die het verse fruit beschikbaar had gesteld alsmede Bakker Ammerlaan voor de heerlijke appeltaart. Overige spon-sors zijn: Corpoforte - Cegeka - Tennis Only - BMW Breeman - Mister Pita - L’Italiano

Als organisatie maken wij weliswaar het format van het toernooi, maar de deelnemers geven het plezier en de glans aan het toernooi. Daarom kunnen wij tevreden terug kijken naar een geslaagde en gezellige tennisdag. Dit blijkt ook wel uit de bedankjes die wij mochten ontvangen.

Wij hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien.

Nieuwscategorieën Senioren