Toernooien

TC Nieuwerkerk organiseert twee open toernooien, waaraan elk KNLTB lid, ook van andere verenigingen, kan meedoen.

TCN Michels Open

Het TCN Michels Open wordt gehouden in week 25 (tweede helft juni). Hiervoor kun je via de website of toernooiklapper.nl inschrijven in de speelsterkte categorieën 7 t/m 2 in de onderdelen enkel, dubbel en gemengd.

Kikkertoernooi

Het Kikkertoernooi is speciaal voor de jeugd. Dit vindt plaats in week 27 (begin juli). In de enkel categorieën t/m 12 en t/m 14 is het een zogenaamd JRT* toernooi waarbij punten voor de nationale ranglijst zijn te verdienen. Voor de andere enkel onderdelen (groen en t/m 17) en alle dubbelonderdelen is het een gewoon open toernooi.

Toernooien in de regio

Als lid van TC Nieuwerkerk kun je natuurlijk ook meedoen met open toernooien van andere verenigingen. Kijk op de toernooizoeker op de KNLTB website waar en wanneer welke toernooien worden georganiseerd, of op de toernooikalender van het district Rotterdam:

{edocs}pdf/toernooikalender rdam 2013.pdf,920,680,link{/edocs}