Return Tennis Kikkertoernooi

6 t/m 14 juli

Ook dit jaar organiseert TCN weer een toernooi voor de tennisjeugd t/m 17 jaar uit Nieuwerkerk en omgeving. Inmiddels kunnen we ons toernooi best een 'klassieker' noemen. Want het afgelopen jaar vierden we het zesde lustrum van het toernooi en dit jaar is editie nummer 31 aan de beurt!

Open Jeugdtoernooi.

Je kunt al jaren kiezen om mee te doen in Oranje, Groen of Geel. Je kunt kiezen voor enkel, dubbel of mix (alleen geel). Je speelt altijd minimaal twee wedstrijden. Maar we maken het ook vooral weer gezellig!

Schrijf je hier in voor het Open Toernooi

Ranglijst toernooi

Je kunt ook kiezen om in te schrijven voor het Ranglijst toernooi. We organiseren een Junioren Tour Brons toernooi. Voorheen hadden we een JRT * toernooi. Maar deze vorm kent de KNLTB niet meer en dit hebben we dan ook aan moeten passen.

Scrijf je hier in voor het Ranglijst toernooi

De KNLTB bepaalt op basis van het aantal inschrijvingen in combinatie met je plek op de Nederlandse ranglijst of je wordt toegelaten. Er kunnen maximaal 16 kinderen per onderdeel meedoen. Het Ranglijst toernooi kent alleen single onderdelen.
Maar sta je niet op de Ranglijst en wil je toch graag je krachten meten met sterke tegenstanders, dan maak je kans op één van de twee wildcard. Stuur een mailtje naar kikkertoernooi@tcnieuwerkerk.nl en we beoordelen of de wildcard voor jou is. Voorwaarde is dat je lid bent van TCN. Vermeld ook van wie je training krijgt. We wijzen de wildcards toe in overleg met de trainers.
De wedstrijden voor het Ranglijsttoernooi worden uitsluitend in de weekenden gespeeld: Zaterdag 6 en zondag 7 juli en zaterdag 13 en zondag 14 juli.

Oranje Event

Speciaal voor de kinderen die spelen met oranje ballen, organiseren we weer een Oranje Event. Dit wordt gehouden op woensdagmiddag 10 juli. Doe mee, want we hebben weer leuke verrassingen in petto!

Groen en Geel

In zowel Groen als Geel kun je kiezen singelen of dubbelen. Je mag je ook voor twee onderdelen inschrijven. De wedstrijden worden gespeeld vanaf maandag 8 juli t/m zondag 14 juli.

Duizelt je het van alle kleuren, sterren en categorieën? Onthoud dan alleen het volgende: Het Kikkertoernooi wordt ook dit weer jaar het gezelligste jeugdtoernooi van de regio! Zoals jullie gewend zijn, zorgen we met onze enthousiaste kikkercommissie voor leuke activiteiten, lekkere hapjes en veel gezelligheid... Voor ieder wat wils en dus geen excuus om niet mee te doen!

Zet de datum alvast in je agenda:

Het toernooi wordt gespeeld van 6 t/m 14 juli 2019.

Let op: dit is een week later dan je van ons gewend bent!

Wij zijn druk bezig met de voorbereiding. Want we gaan er ook dit jaar weer een feest van maken! Ontzettend leuk als je weer bij ons meedoet!

Groet,

TCN Return Tennis Kikkertoernooi