Baanverdeling

VERDELING BAANRUIMTE TIJDENS LESSEN, COMPETITIE, TOERNOOIEN EN CLUBACTIVITEITEN

Return Tennis heeft onderstaande baanverdeling ivm lessen: ·   

  • Maandagavond: 2 gravelbanen & 1 Smashcourtbaan tot 22.00 uur.
  • Dinsdagavond: 2 gravelbanen tot 22.00 uur & 2 Smashcourtbanen tot 21.00 uur ·      
  • Woensdagavond: 2 gravelbanen tot 21.00 uur & 2 Smashcourtbanen tot 22.00 uur ·      
  • Donderdagavond: 2 gravelbanen tot 22.00 uur & 1 smashcourtbaan tot 21.30 uur ·      
  • Vrijdagavond: 1 gravelbaan tot 19.00 uur – 1 gravelbaan tot 20.00 uur & 2 smashcourtbanen tot 19.30 uur

Check de KNLTB Club app voor beschikbare vrije banen.

Dinsdag en donderdag competitie. Hiervoor zijn wekelijks 2 banen nodig van 10.00-15.00 uur. Om de week op donderdag 2 extra banen van 10.00-15.00 uur ivm 50+ competitie. Op donderdag avond is er nog één baan gereserveerd van 19.00-21.30 voor de donderdagavond competitie 8-9

Woensdag grabbelavond Op woensdagavond zijn de banen, met uitzondering van de lesbanen, vanaf 19.00 uur gereserveerd voor de grabbel voor senioren. Vrijspelen is dan beperkt (of niet), mogelijk. Check de KNLTB Club app voor beschikbare vrije banen.

Vrijdagavond Competitie (VC) Op vrijdag vanaf begin april tot eind juni zijn er banen in gebruik door leden die meedoen aan de Vrijdagavond Competitie (VC), hoeveel banen hiervoor nodig zijn hangt vaak af van het aantal deelnemende teams. De vrijdagavond wedstrijden starten om 19.00 uur. Check de KNLTB Club app voor beschikbare vrije banen.  Voor de wintercompetitie die in september start geldt hetzelfde

Zaterdag en zondag competitie Op zaterdag/zondag vanaf begin april tot eind juni zijn er banen in gebruik door leden die meedoen aan de zaterdag/zondag, hoeveel banen hiervoor nodig zijn hangt vaak af van het aantal deelnemende teams. De wedstrijden starten om 09.00 uur en eindigen in de regel om 18.00 uur.  Voor de wintercompetitie die in september start, geldt hetzelfde. Check de KNLTB Club app voor beschikbare vrije banen.  

Tijdens het Open toernooi (meestal 3e week juni) zijn er in het voorweekend beperkt banen beschikbaar voor vrijspelen. Van maandag t/m vrijdag zijn er vanaf 18.00 uur geen vrije banen beschikbaar. In het finaleweekend van het Open toernooi zijn er in principe geen vrijspeelbanen beschikbaar. Vraag de toernooileiding, of kijk voor beschikbare banen in de KNLTB Club app. Tijdens de juniorclubkampioenschappen wordt er gespeeld tot 20.00 uur.

Introduceren / Leden mogen maximaal 3 maal per seizoen, een niet-lid introduceren. Niet-leden mogen maximaal 3 maal per seizoen geïntroduceerd worden. De prijs voor senioren bedraagt €10,- per dagdeel, voor junioren is dat € 5,- per dagdeel. Wilt u als lid een niet-lid introduceren dan kunt u dit regelen via de KNLTB Club app. Kijk bij baan reserveren – met wie ga je spelen – introducee. Tijdens competitiedagen, toernooidagen en overige clubactiviteiten is er geen mogelijkheid tot introductie. Check voor alle andere clubactiviteiten die niet in de baanverdeling zijn opgenomen onze website en activiteiten kalender.