Laddercompetitie

In de periode van 1 april t/m 30 september kun je als TCN lid meedoen aan verschillende laddercompetities voor leden (enkel, dubbel, jeugd).

De laddercompetitie is een uitdaagsysteem, waarbij spelers elkaar - volgens bepaalde regels - kunnen uitdagen tot een niet-officiële tennispartij met als doel steeds hoger op de ''ladder'' te komen. Zodoende klim of daal je op de ladder. 

Kies op de Mijn Club laddercompetitie pagina (wel eerst inloggen!) of in de KNLTB Club App bij Spelen/Laddercompetitie een laddercompetitie en schrijf je in!

Daag vervolgens een tegenstander uit die 1, 2 of 3 posities hoger of 1 positie lager op de ladder staat (dit kan vanaf 1 april). Jouw tegenstander krijgt een e-mail met de jouw uitnodiging en voorgestelde speeldatum/tijd en kan deze accepteren of aanpassen. De wedstrijd moet binnen een bepaald aantal dagen na het uitdagen worden gespeeld (3 dagen bij een single, en 5 bij een double). 

LET OP: Voor het spelen van de wedstrijd moet je nog wel een baan reserveren!

De ladderwedstrijd speel je op tijd (spreek samen een begin- en eindtijdstip af). Er worden geen sets gespeeld. De speler met de meeste games is de winnaar. 

Vul na de wedstrijd de uitslag in op de website of in de KNLTB Club App.  

Instructie inschrijven voor laddercompetitie

Spelregels (uitdagen, accepteren, wedstrijduitslagen)

Uitleg ClubApp

Zet in de KNLTB Club App de notificaties aan voor de ladder uitnodigingen!